Tarieven

Studenten

Het tarief per sessie is 95 euro. Voor studenten met een laag inkomen (tot 20% boven het minimumloon) hanteer ik een kortingstarief van 75 euro. Tarieven voor particulieren zijn altijd inclusief btw.
Voor sessies die eindigen na 18.00 uur komt er 15 euro bij.

Een intakegesprek duurt 1 uur.
Individuele sessies duren 50 minuten en 10 minuten administratietijd.

Studiekeuzecoaching speciale pakketprijs: 390 euro
Intake
Diagnostiek & Advies
4 sessies

Loopbaancoaching speciale pakketprijs 390 euro
Intake
Diagnostiek & Advies
4 sessies

Vergoedingsmogelijkheden begeleiding zorgverzekering
Mijn begeleiding wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering. Tegenwoordig is vergoeding van psychologische begeleiding vanuit de basisverzekering sowieso beperkt tot bepaalde diagnoses. Zo komen werkgerelateerde problematiek zoals studieproblemen, levensfaseproblematiek en spanningsklachten/burn-out niet in aanmerking voor vergoeding. Ook wordt, indien je wel voor vergoeding in aanmerking komt, eerst je eigen risico (minimaal 385 euro in 2017) aangesproken. Tevens kan de zorgverzekeraar informatie eisen over gestelde diagnoses, iets wat in mijn praktijk niet aan de orde is.

Vaak wordt mijn begeleiding wel vanuit een aanvullende verzekering vergoed (complementaire zorg/alternatieve geneeswijzen/psychosociale begeleiding). Voor meer informatie over deze vorm van vergoeden, adviseer ik je contact op te nemen met je verzekeraar. Dit aangezien de (voorwaarden voor) vergoeding verschilt per verzekering/verzekeraar.
De verzekeraar zal vragen naar mijn AGB-codes:
zorgverlener 94-106220 / 94-013638 
praktijk 94-061906

Afzeggen van afspraken
Als je verhinderd bent, is het prettig als je dat zo snel mogelijk telefonisch kenbaar maakt. Als je minder dan een 24 uur van tevoren afbelt, wordt het uurtarief in rekening gebracht. Je kunt afspraken per telefoon (06-5783 5683, eventueel inspreken op de voicemail) afzeggen.