Over mij & mijn visie

Als Registerpsycholoog NIP/ Arbeid & Organisatie ben ik gespecialiseerd in het vergroten van jouw persoonlijke effectiviteit, vitaliteit, werk- en studieplezier. Mijn lidmaatschap van het Nederlands Instituut van Psychologen houdt – naast een specialisatie op het gebied van mens, studie/werk & organisatie – in dat ik doorlopend bijscholing volg en volgens de beroepscode van het NIP handel. Na ruim 5 jaar werkzaam te zijn geweest op het gebied van psychologische keuringen en assessments, heb ik bewust gekozen om mij verder te ontwikkelen tot behandelaar en coach. Een bijdrage leveren aan andermans ontwikkeling en groei vind ik namelijk het mooiste dat er is! Ik heb 3 jaar als behandelaar in de SGGZ en BGGZ gewerkt bij een psychologenpraktijk in Den Haag en in Amsterdam. Sinds januari 2015 werk ik met veel plezier als psycholoog/coach vanuit mijn eigen praktijk in Amsterdam. Daarnaast werk ik 8 uur per week als POH GGZ voor een huisartsenpraktijk in Amsterdam. Ik heb ervaring in het begeleiden van mensen met uiteenlopende klachten als onzekerheid, depressie, angst, trauma, zingevingsvraagstukken, relatieproblemen en stressklachten zoals burn-out. Meer informatie over mijn achtergrond is te vinden op LinkedIn

Als persoonlijk begeleider benut ik mijn kernkwaliteiten – inlevingsvermogen, analytisch vermogen en gevoel voor humor – ten volle. Zo sta ik in het leven: ik zie alles wat zich voordoet als een leermoment. Een ‘leven lang leren’ betekent voor mij dan ook leren van wat je dag in dag uit voorgeschoteld krijgt. Ik houd van dit doorlopende leerproces.

Visie
Ik geloof dat trouw zijn aan jezelf en je eigen grenzen respecteren, leidt tot meer energie, tevredenheid en plezier. Worden wie je bent: je leven inrichten en je keuzes baseren op wat jij waardevol vindt.

Een greep uit de door mij gevolgde opleidingen en cursussen:

Ontdek je eigen kompas en ga met vertrouwen op weg